GROEN LICHT!

18 maart…

een datum die veel handelaars niet licht zullen vergeten. Verplichte lockdown van onze activiteiten. Gelukkig kregen wij groen licht om te mogen service geven via levering. Het werd een kickstart: massaal (ja echt!) wilden jullie bloemen om mensen via ons te laten weten dat er aan hen gedacht werd, om mensen moed in te spreken, om te feliciteren voor verjaardagen,…

We blijven verbonden vanop afstand’ was ons motto.

Facebook en mails werden dé communicatiemiddelen bij uitstek. Er werd een bestelformulier ontwikkeld om makkelijk en overzichtelijk te bestellen. Maar bovenal (en dat maakt ons so happy! )ontdekten jullie het comfort van online bestellen bij www.bloemenpioen.be

De webshop werd verkend. Af en toe moesten we bijsturen, maar het contact bleef. Jong en oud bestelde online. Ook al gaat deze week de fysieke winkel open, het planbord hangt voor deze week weeral goed vol met onlinebestellingen. Echt top! Bedankt iedereen voor het lokaal/onlineshoppen.

Na een uitzonderlijk drukke Moederdag krijgen we nu groen licht om weer open te gaan. Vanaf woensdag 13 mei om 14u gaat Pioen weer open volgens de gebruikelijke openingsuren.

Ik hoef geen opsomming meer te maken van de opgelegde richtlijnen. Die zijn intussen wel gekend. Bedankt alvast om die te respecteren!

Wil je nog veiliger winkelen: plaats jouw bestelling online en kom ze gewoon afhalen in de winkel. Hier hanteren wij het principe: HOP IN, HOP OUT. Veilig en geen tijdverlies!   Wat je voor 15u online bestelt, kan je vanaf de volgende dag afhalen.

 

Warm welkom!     Ook bij www.bloemenpioen.be : wat je bestelt, ben je zeker…en voortaan zowel voor afhaling als voor levering.

Deel ons bericht